Finantare

In aceasta perioada pe care o parcurgem, adica in perioada de post aderare, Uniunea Europeana ne ofera sanse importante de dezvoltare prin acordarea de finantari pentru majoritatea sectoarelor economiei, dar in special pentru sectorul agricol.

De regula fondurile nerambursabile primite din Uniunea Europeana, acopera doar o parte din valoarea totala a proiectelor. Banii nu se acorda in avans, ci doar dupa demararea investitiei si prezentarea unor documente justificative clare. Trebuie asadar ca dumneavoastra sa puteti sustine financiar din fonduri proprii o parte din investitie.

Trebuie sa aveti sau sa identificati surse de finantare atat pentru a incepe investitia, cat si pentru a se asigura continuitatea acesteia intre transele de plata.

Pentru finantarea contributiei proprii puteti apela la o societate de brokeraj cu care noi colaboram, cu ajutorul careia sa gasiti solutia optima de finantare. Optim inseamna transparenta costurilor creditarii si o perioada de rambursare potrivita astfel incat ratele sa fie suportabile, sa nu devina o povara pentru dumneavoastra.